Adgangskontrol kan mere end mange tror

ACTAS A/S leverer markedets mest moderne anlæg til adgangskontrol (ADK). I vores eget udviklingscenter designer og tilpasser vi løsninger, som integrerer en lang række praktiske funktioner i virksomheden eller institutionen. Eksempler som kantinebetaling, integration med medarbejder-databaser og processtyring er standard, men vi kan naturligvis skræddersy efter individuelle behov.

Aktuelt tilbud​- CASHBACK

ACTAS har i samarbejde med nogle af Skandinaviens førende ADK-producenter, udarbejdet et cashback-tilbud, der sikrer kunden op til 20% af det gamle anlægs værdi, ved en købs- eller finansieringsaftale på et nyt eller opdateret ADK-system.

Gratis besøg af vores sikringskonsulenter

En effektiv adgangskontrol skal tilpasses lokale behov, og derfor tilbyder ACTAS i forbindelse med vores cashback-tilbud, et uforbindende og gratis konsulentbesøg. Her præsenterer vi en række nyheder og funktionsmuligheder, som sikrer jer en fremadrettet ADK-løsning - og vi giver et bud på, hvad der passer jer bedst.

For nærmere information omkring vores løsninger i perimetersikring er du meget velkommen til at kontakte:

Thomas Lønstrup

Mobil (+45) 2467 9153

tlc@actas.dk

På Aalborg Universitetshospital anvender man ADK fra ACTAS til styring af selvbetjeningen på hospitalets store vaskeri

facebook     linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra enmængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

TLF (+45) 7026 5858

FAX (+45) 7026 5959

CVR 29143625

ACTAS A/S - AALBORG

THORNDAHLSVEJ 5

9200 AALBORG SV​

ACTAS A/S - FREDERICIA

NAVERVEJ 16A

7000 FREDERICIA

ACTAS A/S - AARHUS

SAMSØVEJ 16

8382 HINNERUP

​ACTAS A/S - SKIVE
​ØSTERRISVEJ 3
​7840 HØJSLEV

ACTAS A/S - KØBENHAVN

NAVERLAND 29B
2600 Glostrup

ACTAS A/S - HÅRLEV

INDUSTRIVEJ 12

4652 HÅRLEV​