ACTAS A/S leverer skræddersyet sikring og sikkerhed til brancher, hvor man typisk har ensartede behov på flere lokationer. Det bedste eksempel er detailbranchen, der her i Skandinavien er domineret af en række kæder med et mindre eller større antal butikker.

Hos ACTAS A/S har vi gennem en lang årrække, opnået et solidt kendskab til de sikringsmæssige udfordringer, som netop den type forretninger udsættes for.

En brancheløsning fra ACTAS A/S vil eksempelvis integrere alarm, adgangskontrol og videoovervågning i ét effektivt værn mod tyveri og internt svind. Kombinationen vil under alle omstændigheder være fuldstændig tilpasset forholdene i den enkelte butik, og den sikkerhedsstrategi kæden har valgt - eller fastlagt i samarbejde med os.Her kan du se, hvilke kæder vi samarbejder med i Danmark.

Du kan altid bestille et uforpligtende konsulentbesøg hos ACTAS. Det er gratis - og det sikrer, at du får det rigtige tilbud på den løsning, som modsvarer dine risici.

facebook     linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra enmængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

TLF (+45) 7026 5858

FAX (+45) 7026 5959

CVR 29143625

ACTAS A/S - AALBORG

THORNDAHLSVEJ 5

9200 AALBORG SV​

ACTAS A/S - FREDERICIA

NAVERVEJ 16A

7000 FREDERICIA

ACTAS A/S - AARHUS

SAMSØVEJ 16

8382 HINNERUP

​ACTAS A/S - SKIVE
​ØSTERRISVEJ 3
​7840 HØJSLEV

ACTAS A/S - KØBENHAVN

NAVERLAND 29B
2600 Glostrup

ACTAS A/S - HÅRLEV

INDUSTRIVEJ 12

4652 HÅRLEV​