ACTAS A/S tilbyder en lang række individuelle og integrerede løsninger til private og offentlige virksomheder. I sagens natur, vil sikkerhedsbehov være forskellige, og i mange tilfælde vil omfanget også være betinget af økonomiske rammer.

Derfor er vores tilgang altid, at være skarpe i risikoanalysen, kombinere denne med den mest effektive teknologi - og så levere en driftsikker installation til en konkurrencedygtig pris.

ACTAS A/S har et bredt erfaringsgrundlag. Vi har installeret og serviceret sikring hos både mindre, mellemstore og meget store virksomheder - indenfor stort set alle brancher. For det offentlige har vi leveret løsninger til stat, region og kommuner - herunder bl.a. institutioner, skoler, biblioteker og sygehuse. Se vores referencer her.

Du kan altid bestille et uforpligtende konsulentbesøg hos ACTAS.

Det er gratis - og det sikrer, at du får det rigtige tilbud på den sikring, som modsvarer dine risici.​

facebook     linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra enmængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

TLF (+45) 7026 5858

FAX (+45) 7026 5959

CVR 29143625

ACTAS A/S - AALBORG

THORNDAHLSVEJ 5

9200 AALBORG SV​

ACTAS A/S - FREDERICIA

NAVERVEJ 16A

7000 FREDERICIA

ACTAS A/S - AARHUS

SAMSØVEJ 16

8382 HINNERUP

​ACTAS A/S - SKIVE
​ØSTERRISVEJ 3
​7840 HØJSLEV

ACTAS A/S - KØBENHAVN

NAVERLAND 29B
2600 Glostrup

ACTAS A/S - HÅRLEV

INDUSTRIVEJ 12

4652 HÅRLEV​