fb-li-holdet

​Nordjysk Låseteknik A/S overtages af Prosero Security Group

Med virkning fra 1. oktober 2021 overtages Nordjysk Låseteknik A/S af Prosero Security Group. Nordjysk Låseteknik integreres i den landsdækkende sikrings- og sikkerhedsvirksomhed ACTAS A/S, der har været en del af Prosero siden 2019. Hermed udnyttes kompetencer og faciliteter i rationel synergi.

Nordjysk Låseteknik A/S er en traditionsrig specialvirksomhed, som er kendt for godt håndværk og god kundeservice overalt i landsdelen:


​- Som professionelle låsesmede har vi gennem årene løst mange sikringsopgaver for både erhverv, private og offentlige virksomheder, fortæller John Berg, som er indehaver af Nordjysk Låseteknik A/S. 

Læs pressemeddelelsen her

​​​

aktuelt-prose

Klar til fremtiden: ACTAS A/S bliver en del af Prosero Security Group

ACTAS A/S bliver nu en del af den nordiske sikringskoncern Prosero Security Group. ACTAS er et af Danmarks førende sikrings- og sikkerhedsfirmaer med godt 100 medarbejdere, som installerer og servicerer løsninger og facilities over hele landet. Den nye ejerstruktur vil fremadrettet styrke virksomhedens konkurrenceevne og sikre kvalitativ vækst - både organisk og via opkøb:

- Som en del af Prosero vil det være muligt for os, at udvikle yderligere på de potentialer vi besidder og samtidig satse markant på innovation i nye sikringssystemer, forklarer adm. direktør hos ACTAS Jørgen B. Kronborg. Kunder og medarbejdere vil ikke mærke ændringer, eftersom både ledelse, samtlige medarbejdere og afdelingerne i Aalborg, Skive, Aarhus, Fredericia, København og Hårlev fortsætter helt uden ændringer. Læs pressemeddelelsen her​​


ACTAS A/S flyttede 1. september 2017 til et nyt domicil på Thorndahlsvej 5 i Aalborg.
​Bygningskomplekset består af en række nyrenoverede bygningsdele, som rummer virksomhedens afdelinger, værksteder og lagerfaciliteter.

Ejendommen på godt 1.100 kvadratmeter vil fremadrettet være hovedsæde for en sikrings- og sikkerhedsvirksomhed i rivende udvikling. ACTAS A/S udvikler, leverer og servicerer nøglefærdige løsninger til virksomheder og offentlige institutioner med kvalitet og driftssikkerhed som nøgleord.


14. september 2017: Vi kvitterer med stor tak til alle de herlige mennesker, som viste os opmærksomhed ved receptionen i vores nye domicil på Thorndahlsvej 5 i Aalborg.

​​

​ACTAS A/S introducerer ny uddannelses-video.


ACTAS A/S har de seneste år haft en markant vækst og beskæftiger nu flere end 70 medarbejdere - herunder 7 dygtige lærlinge, som p.t. gennemgår branchens bedste uddannelse hos virksomheden.
Med den baggrund introducerer vi nu en ny video, som både skal lokke - og informere:

- ”Plejer” er stendød her i huset; vi skal tænke ud af boksen sammen med andre, som ikke ser begrænsninger i horisonten - derfor er vores lærlinge og elever en væsentlig del af den kapital, vi skal arbejde med i fremtiden, lyder det fra ACTAS-direktør Jørgen B. Kronborg. Se filmen her

​ACTAS A/S lander sikringsaftale med

endnu et landsdækkende pengeinstitut

Jyske Bank med hjemsted i Silkeborg, har indgået en sikringsaftale med sikkerheds- og sikringsvirksomheden ACTAS A/S. Aftalen omfatter al installation og servicering af Bankens alarmsystemer og adgangskontrol samt vagt i samtlige afdelinger. ACTAS A/S er i forvejen leverandør af udstyr til TV-overvågning til Jyske Bank:

- Vi har valgt ACTAS A/S som eksklusiv leverandør og samarbejdspartner udfra flere vigtige kriterier, fortæller Lars Bjerre Pedersen, som er sikringsansvarlig i Jyske Bank. Vi har naturligvis lagt vægt på konkurrenceevne, når det gælder pris og kvalitet, men også sikringsleverandørens strategiske overblik og innovative kompetencer har spillet en stor rolle i vores valg. ACTAS A/S har i det hidtidige samarbejde på TV-området også vist sig at være en pålidelig og ærlig virksomhed med en effektiv organisation, så vi føler os ganske trygge ved aftalen, lyder det fra Lars Bjerre Pedersen i Jyske Bank.

​ACTAS A/S er landsdækkende med 5 salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København og Hårlev. 

Derudover råder virksomheden over egen udviklings- og projekteringsafdeling, hvor man udvikler og tester idéløsninger indenfor sikkerheds-IT og sikringsrelateret soft- og hardware:

- Hos ACTAS A/S er vi både glade og stolte over aftalen, som giver mulighed for flere jobs og positiv udvikling hos os, siger adm. direktør Jørgen B. Kronborg. Vi satser på viden, kreativitet og faglige kompetencer og det er altid rart, når der bliver kvitteret med spændende nye opgaver. Jyske Bank er en kunde i den absolutte superliga, og vi glæder os til nye udfordringer og løsninger i et godt samarbejde, slutter en tilfreds ACTAS-direktør.


Pressemeddelelse, december 2016
Pressekontakt: Jørgen B. Kronborg - 4080 8384

ACTAS A/S er netop udnævnt til Diamond Partner hos Milestone Systems. Eneste certificering i Skandinavien!


Ud af mere end 11.000 partnere på verdensplan, er vi dermed blandt de kun 12 partnere med den ultimativt højeste certificering hos branchens markedsledende system- og softwareproducent.


Du kan læse mere om vores Milestone-løsninger her - og du er naturligvis også velkommen til at kontakte en af vores specialister her

Nyhed: Låsesmede hos ACTAS

​ACTAS A/S etablerer 1. januar 2016 en ny, landsdækkende installations- og serviceenhed bemandet med professionelle og brancheerfarne låsesmede. Produktlinien er dermed komplet, når det gælder effektiv sikring af private virksomheder og offentlige institutioner.

ACTAS A/S tilbyder således kvalitetsprodukter, teknologi og service til alle typer døre - både inde og ude - og firmaet anvender markedets bedste og mest avancerede systemer i deres skræddersyede løsninger.

- Vi har længe ønsket at styrke vores kompetencer indenfor mekanisk sikring, lyder det fra salgsdirktør Thomas Lønstrup Christensen, der også understreger vigtigheden af et højt kvalitetsniveau.
ACTAS A/S er kendt for at være markedsførende i professionelle sikrings- og sikkerhedsløsninger, og med egne låsesmede er vi helt fremme, når det gælder konkurrencedygtige priser på godt håndværk.

Du finder denne service hos alle salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København. Enheden ledes centralt af afdelingsleder Torben Olsen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Certego A/S i Aalborg. Torben er med 27 års erfaring stærk på den faglige kompetence, og kunderne kan kontakte ham direkte for et godt tilbud - eller et uforpligtende besøg.​

​Ny projektleder i Aarhus-afdelingen

ACTAS A/S har pr. 1.11.2015 ansat Peter Zandersen som projektleder i vores Aarhus afdeling. Peter, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Atea IT, skal primært være ansvarlig for vores mange store projekter i det midt- og østjyske. Peter bidrager samtidig med solid erfaring og praktisk kompetence, når det gælder projektledelse i komplekse sikringsløsninger.

Du finder Peters kontaktoplysninger her

​ACTAS A/S bliver årets sikkerhedsvirksomhed​

ACTAS A/S blev kåret som årets sikkerhedsvirksomhed på sikkerhedsmessen Security User Expo 2015. Den traditionsrige pris, der uddeles af fagtidsskriftet Detektor Scandinavia og branceforeningen SikkerhedsBranchen, er en flot anerkendelse af den landsdækkende virksomhed med hovedsæde i Aalborg.

ACTAS A/S får bl.a. prisen for den imponerende vækst, virksomheden har skabt gennem nytænkning, og ved at tilpasse sig markedets behov uden nogensinde at gå på kompromis med den kvalitet, der lige fra starten har kendetegnet virksomhedens produkter og service. ACTAS A/S var også blandt de allerførste, der så værdien i ISO 9001 Certificering - og efterhånden som forretningsområderne blev udvidet, har man sørget for, at certificeringen fulgte med.

ACTAS A/S blev samtidig rost for at være frontløber, når det gælder uddannelse af næste generation af faglærte sikringsteknikere. Virksomhedens uddannelsespolitik sikrer dermed unge mennesker en god og spændende uddannelse i en branche, hvor der er fine muligheder for jobs og karriere.

​Vi siger tak for en supergod messe!

Security User Expo 2015 blev en succes for alle os på ACTAS-standen. I år havde vi bl.a. indrettet os med en hyggelig café, hvor vi kunne glæde os over et stort antal besøgende. Vi kvitterer med stor tak for interessen - og de mange gode indspark vi fik på messen.

Og så har vi naturligvis trukket lod blandt de mange, som deltog i vores messekonkurrence. De heldige vindere (som får direkte besked) blev: Finn Hansen og Mike Glargaard

​Marts 2015: ACTAS A/S udvider - igen!

JCD A/S overdrager deres sikringsafdeling til den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S.

- Vi kender ACTAS A/S som én af markedets stærkeste spillere, når det gælder kvalitet, konkurrencedygtighed og præcision. Det er derfor med stor tillid, at vi overdrager vores installations- og serviceafdeling, siger direktør Jørgen Bønsdorff fra JCD A/S.

En forudsætning for overdragelsen har netop været, at man kunne indfri høje krav til kvalitet og erfaring med professionel sikring. Nuværende kunder hos JCD A/S, kan derfor også i fremtiden være sikre på fagkyndig service fra specialister.

- Med overdragelsen fra JCD A/S står ACTAS A/S endnu stærkere i markedet for udvikling og implementering af professionel sikring, fortæller direktør Jørgen B. Kronborg. ACTAS A/S er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København, og virksomheden råder over eget udviklings- og projekteringscenter.

​​Ny chefkonsulent på Sjælland

ACTAS A/S har netop ansat Jesper Andreasen som ny chefkonsulent på Sjælland. Jesper er én af sikringsbranchens mest erfarne specialister, og han bidrager med en lang række faglige kompetencer.

​Ny chefkonsulent i Aarhus​

ACTAS A/S har pr. 11. august 2014 ansat Helge Falberg som ny chefkonsulent i Aarhus-afdelingen. Han har solid branchebaggrund, og har tilegnet sig kompetencer inden for bl.a. udarbejdelse af sikringspolitikker, udarbejdelse af sikrings- og beredskabsplaner samt udarbejdelse af sikringsanalyser og inspektionsformer. Helge er en erfaren fagmand med indgående kendskab til AIA, ADK, ABA, ITV og alarmtransmission. 

Ny økonomi- og administrationschef i Aalborg​

ACTAS A/S har pr. 1. juni 2014 ansat Allan B. Damsgaard som økonomi- og administrationschef. Allan er uddannet cand.merc. i økonomistyring ved Aalborg Universitet, og han skal bl.a. medvirke til sikring af virksomhedens fortsatte vækst samt lede administrationen ved hovedsædet i Aalborg.

​Kend dit sikringsniveau

ACTAS har udgivet en nem og effektiv vifte med forsikringsselskabernes sikringsniveauer. Viften er opdelt i to områder:

Mekanisk indbrudssikring - RØD

Elektronisk overvågning - BLÅ

Du kan således vende viften alt efter, hvilken form for sikring du ønsker viden om. Forsikringsselskaberne anvender 6 sikringsniveauer: 10, 20, 30, 40, 50 og 60. Læs artiklen i SecurityUser her (åbner i nyt vindue)

Viften kan rekvireres GRATIS på salg@actas.dk.

Nyt domicil i Fredericia

Vores afdeling i Kolding flytter til nye lokaler på Navervej 16A i Fredericia. Ejendommen er særdeles velplaceret ved motorvejen, og den byder på masser af plads og mange nye faciliteter.

Vi etablerer bl.a. et velindrettet showroom, hvor der er mulighed for demonstration og undervisning samt præsentation af nyheder.​

​SecurityUser EXPO 2013

Vi siger tak til de mange besøgende på vores stand.

Vi oplevede stor interesse for vores løsninger, og der var heldigvis tid til både hygge og uddybende information.

Vores messekonkurrence var en succes med mere end 300 kvalificerede gæt på, hvor mange salgs- og serviceafdelinger ACTAS råder over i Danmark. Svaret er 5 afdelinger - og de heldige vindere af 2 stk Sony Xperia Tablet Z blev:

Torben Bjerre Kjærsgaard, Aarhus Universitetshospital

Peter Jørgensen, Magasin Du Nord

​ACTAS præsenterer PANASONIC’s nye 360gr HD-kamera, der indeholder en lang række spændende features:


- 360 graders overvågning med ét kamera
- Fuld HD kamera med op til 30 billeder pr. sekund
- Fleksibel overvågning med op til 5 forskellige billedstrømme.
- PTZ funktion
- Kan benyttes inde, ude eller i køretøj (afhængig af model)
- Kan monteres på loft eller væg
- Mega Super Dynamic modlys kompensation
- Stand-alone med optagelse på SDXC kort.

Kontakt vores salgsafdeling på 7026 5858 og få mere information.

ACTAS har netop afholdt det sidste af forårets 2 seminarer - denne gang for sikringsansvarlige i den offentlige sektor. Formålet var, at afdække og definere sikringsbehov - uden salgsgas og dagstilbud - og samtidig præsentere deltagerne for en række branchespecialister med kvalitative holdninger og visioner. På begge seminarer var der naturligvis også mulighed for at møde kolleger i nogle hyggelige og interessante timer.

ACTAS kvitterer med stor tak for 2 ”udsolgte” og inspirerende dage hos vores afdelinger i Aarhus og Hårlev.
Her på siden kan du holde dig orienteret om efterårets kommende emner på vores seminarer, som afholdes i både Jylland og på Sjælland.

​1. februar 2013 - ny afdeling i Aarhus

ACTAS A/S er en virksomhed i stærk, kvalitativ vækst.

Derfor har vi nu besluttet, at åbne ny salgs- og serviceafdeling i Smilets By - Aarhus. Det sker primært, for at sikre et højt serviceniveau for vore mange midt- og østjyske kunder, men det giver os samtidig udviklingsmuligheder i landets næststørste erhvervsområde.

Vores adresse bliver velkendt, idet vi lejer lokaler hos en af vores gode kunder - nemlig Jyllands-Posten på Grøndalsvej i Viby. Den nye afdeling ligger således centralt for både bynært og regionalt salg og service af ACTAS-løsninger.

Udover den nye afdeling i Aarhus, har ACTAS afdelinger i Aalborg, Kolding, Hårlev og København.

ACTAS A/S - Aarhus

Grøndalsvej 3

8260 Viby J

​10. januar afholdt ACTAS seminar i København med særlig fokus på højrisiko og perimetersikring. På seminaret præsenterede vi - i samarbejde med bl.a. Panasonic, Optex og SouthWest Microwave - en række avancerede løsninger, som imødegår meget kritiske risici.

Samtidig demonstrerede ACTAS skræddersyet software til funktionsstyring og kontrol, som er tilpasset og designet med operatørvenlige og effektive brugerflader.

På det velbesøgte seminar var der også mulighed for at stille spørgsmål - og naturligvis tid til at hilse på kolleger fra hele landet. ACTAS kvitterer med tak for interessen - vi glæder os til næste gang!


Du kan læse mere om ACTAS Advanced her.

MM Sikring A/S i Hårlev bliver en del af ACTAS A/S

Efter et flerårigt godt samarbejde, har MM Sikring i Hårlev valgt at blive en del af den landsdækkende sikringsvirksomhed, ACTAS A/S.

Hermed råder virksomheden over salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Kolding, Hårlev og København samt udviklings- og projekteringsafdelingen, Actas Advanced.

Som kunde og samarbejdspartner vil du fremadrettet blive serviceret af de samme medarbejdere, og den nye salgs- og serviceafdeling i Hårlev ledes af MM Sikring’s hidtidige ejere, Martin Sørensen og Michael Petersen.

Indtil videre forbliver telefon, kontonumre og andre faktuelle oplysninger uændret.

Du kan læse vores pressemeddelelse her.

Foto: Det nyrenoverede domicil i Hårlev rummer bl.a. moderne konferencefaciliteter

​Statoil indvier Danmarks første sikrede parkeringsplads i Padborg

​Som en konsekvens af stigningen i kriminaliteten rettet mod transportbranchen, fx parkerede lastvogne, har Statoil taget initiativ til at etablere en sikret parkeringsplads på 7.000 kvadratmeter med plads til 50 vogntog.

Det store anlæg er perimetersikret med hegn og forsynet med bomme, porte og betalingsanlæg, og ved ind- og udkørsel fotograferes nummerplader og chauffør for automatisk genkendelse og tjek.

Mere end 20 HD-kameraer overvåger anlægget, som styres centralt fra monitorer i stationens butikscenter, hvor der også er velfærdsfaciliteter for chaufførerne. Anlægget er gået i drift efter en festlig åbning den 24. maj, og det er resultatet af et nært samarbejde mellem Statoil og ACTAS.

Foto: Den store stander ved Statoils imponerende anlæg i Padborg.

​​Få styr på perimeteren...

Effektiv sikring af virksomhedens eller institutionens perimeter kan være afgørende for kvaliteten af den sikkerhed du ønsker.

Hos ACTAS A/S er vi specialister i analyse og projektering af 100% kundetilpassede løsninger, som leveres nøglefærdige med markedets mest moderne og effektive teknologier.

Kontakt en af vores konsulenter på 7026 5858 og bestil et GRATIS perimeter-tjek samt et godt tilbud på opdatering af jeres sikkerhed.

ACTAS A/S og NetDesign A/S har indgået et strategisk samarbejde, der i første omgang betyder, at kunderne hos NetDesign tilbydes overvågning baseret på den nyeste IP-teknologi. Installations- og serviceopgaver på sikringsløsninger udføres herefter af ACTAS’ erfarne specialister.

Partner Jørgen B. Kronborg fra ACTAS A/S er glad for aftalen, som gør virksomheden endnu stærkere på markedet:

- NetDesign er Danmarks største rådgiver og integrator af sikre netværks- og IP-kommunikationsløsninger, og vi ser udviklingsmuligheder i samarbejdet med en absolut professionel udbyder, som har stor faglig indsigt.​​

facebook     linkedin

TLF (+45) 7026 5858

FAX (+45) 7026 5959

CVR 29143625

ACTAS A/S - AALBORG

THORNDAHLSVEJ 5

9200 AALBORG SV​


​- en del af

prosero security group

ACTAS A/S - FREDERICIA

NAVERVEJ 16A

7000 FREDERICIA

ACTAS A/S - AARHUS

SAMSØVEJ 16

8382 HINNERUP

​ACTAS A/S - SKIVE
​ØSTERRISVEJ 3
​7840 HØJSLEV

ACTAS A/S - KØBENHAVN

NAVERLAND 29B
2600 Glostrup

ACTAS A/S - HÅRLEV

INDUSTRIVEJ 12

4652 HÅRLEV​