​En god og attraktiv virksomhed

ACTAS A/S er en attraktiv arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og gensidig tillid er et nøgleord. Vores organisation er effektiv og rationel, men vi lægger vægt på et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø, som giver mulighed for personlig og faglig udvikling.

Vores ledergruppe er både synlig og let tilgængelig, og vi ønsker at fremstå som det foretrukne valg, når branchens skrappeste fagfolk søger udfordringer. Her på hjemmesiden kan du se de jobs, vi aktuelt udbyder, men du er altid velkommen til at kontakte én af vores afdelingsledere for en uforpligtende samtale.

Uddannelse og faglig fremtid

Hos ACTAS A/S ønsker vi at uddanne unge mennesker til en spændende, faglig fremtid. Vi råder over faciliteter og kompetencer, som sikrer et uddannelseforløb på branchens højeste niveau, og vi er konstant på forkant med teknologien. ACTAS A/S har eget udviklings- og projekteringscenter og vi er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København.
Hvis du har lyst til en god uddannelse som elektriker/sikringstekniker - med masser af spændende udfordringer - er du velkommen til at kontakte HR - Lea Drejer Raunslund på 4080 8385 eller

ldr@actas.dk​, for oplysning og nærmere information.

Ordnede forhold - dansk overenskomst

ACTAS A/S har overenskomst med Dansk Elforbund gennem DI.
Alle vore teknikere arbejder under denne overenskomst, hvilket sikrer ordnede løn- og arbejdsvilkår.

facebook     linkedin

TLF (+45) 7026 5858

FAX (+45) 7026 5959

CVR 29143625

ACTAS A/S - AALBORG

THORNDAHLSVEJ 5

9200 AALBORG SV​


​- en del af

prosero security group

ACTAS A/S - FREDERICIA

NAVERVEJ 16A

7000 FREDERICIA

ACTAS A/S - AARHUS

SAMSØVEJ 16

8382 HINNERUP

​ACTAS A/S - SKIVE
​ØSTERRISVEJ 3
​7840 HØJSLEV

ACTAS A/S - KØBENHAVN

NAVERLAND 29B
2600 Glostrup

ACTAS A/S - HÅRLEV

INDUSTRIVEJ 12

4652 HÅRLEV​